ARTIS Aquarium Diner

Artis Aquarium Diner

Een van de pronkstukken van ARTIS, is dit monumentale gebouw ui 1882 met de zuilen en de bijzondere trappen. Door het Aquarium stroomt 1,3 miljoen liter water, waarvan 880.000 liter zout en 420.000 liter zoet water. Er leven tropische vissen als de roodbuik-piranha en de regenboogvis, maar ook zeepaardjes, bedreigde koraalsoorten en haaien.

Op verzoek van onze zakelijk klant hebben wij deze avond in samenwerking met decorateur Oogenlust geheel verzorgt in onderwater thema. De dinertafel moest een verlengstuk worden van het aquarium. De ruimte werd dan ook omgetoverd tot bijna sprookjesachtige onderwaterwereld met turquoise kleuren, schelpen, zand, drijfhout en zeewier.

Uiteraard werd ook eten en drinken in een nautisch thema uitgewerkt. Na het ontvangt met een huisgemaakte zeewier gin tonic namen de gasten plaats voor het geserveerde 3-gangen diner. De eyecatcher van het menu was het vegetarische voorgerecht: “ De Coquille van Rettich met zeewier, spinazie en schuim van Oosterschelde water” gepresenteerd in een Coquille schelp. Als hoofdgerecht serveerde wij een Hollandse entrecote met bijgerechten uit het seizoen en tot slot onze Rijstebrij met abrikoos, advocaat en vanille schuim.

Contact

Ben je op zoek naar een culinair partner voor jouw evenement?
Wij gaan met liefde aan de slag!

info@vermaatevents.nl
085 30 34 960

Bezoekadres
Vermaat Events
Kamerlingh Onneslaan 24a
3401 MZ IJsselstein

Algemene voorwaarden
Vermaat Groep