Duurzaamheid

Samen voor de toekomst

Bij Vermaat voelen we ons verantwoordelijk voor een toekomstbestendige wereld. De huidige voedingsindustrie heeft hier namelijk grote invloed op. Wij vertalen dit naar ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, met onze Food Vision als belangrijke pijler. Een duurzame toekomst begint bij onszelf. Wij willen op de juiste manier omgaan met onze omgeving door samen met u, onze partners en onze leveranciers impact te maken. Met de focus op de juiste issues zorgen we voor elkaar én voor de volgende generatie.

Ons duurzame beleid hebben we vertaald naar een vijftal uitgangspunten die ons op de juiste route houden. Allereerst vinden we het belangrijk transparant te zijn in de keuzes die wij maken, bijvoorbeeld over de herkomst van onze ingrediënten. Ook zijn we voortdurend op zoek naar synergie; we werken voornamelijk samen met producenten die onze visie delen en bereid zijn te investeren.

Met onze zero waste policy produceren we zo min mogelijk groenafval en sluiten we kringlopen waar mogelijk. Hetzelfde geldt voor zachte circulariteit, waarbij producten op een andere manier worden hergebruikt. Participatie is daarbij de sleutel tot succes.

Tot slot draait alles in onze keukens om energie. We voeren een vitaal assortiment, maken niet overmatig gebruik van zout en suiker en werken zoveel mogelijk met onbewerkte producten.

Lees meer over onze Food Vision.

Contact

Ben je op zoek naar een culinair partner voor jouw evenement?
Wij gaan met liefde aan de slag!

info@vermaatevents.nl
085 30 34 960

Bezoekadres
Vermaat Events
Kamerlingh Onneslaan 24a
3401 MZ IJsselstein

Algemene voorwaarden
Vermaat Groep