Gelderland

VERMAAT Partyservice geeft jouw evenement een verrassend persoonlijke touch.
Wij raken je gevoelige snaar, laten je lachen en bovenal genieten.
Dat is wat telt. Partyservice draait om jou en jouw gasten.

Locaties

 

EXPO HOEVELAKEN, Hoevelaken

Expo Hoevelaken is centraal gelegen in het hart van Nederland pal aan de A1 bij knooppunt Hoevelaken en op loopafstand van het station, Met 13 goed uitgeruste zalen, van break out ruimtes tot en met flexibele beurszalen, beschikt Expo Hoevelaken over voldoende capaciteit voor uiteenlopende evenementen.

KENMERKEN

Aantal personen 12-4.800
Aantal zalen 13
Capaciteit grootste zaal 12
Capaciteit terras 2.000
Website www.expohoevelaken.nl

BRASSERIE VELUWEZOOM, Rheden

In het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, op steenworp afstand van de wilde Schotse hooglanders, vind je een prachtig landelijk boerderijencomplex waar je met jouw team of afdeling in alle rust kunt vergaderen en aansluitend dineren.

KENMERKEN

Aantal personen 10-150
Aantal zalen 3
Capaciteit grootste zaal 25
Capaciteit terras 150
Website www.brasserieveluwezoom.nl

PAVILJOEN DE POSBANK, Rheden

In het hart van de Posbank vind je Paviljoen de Posbank. Het bijzondere gebouw van architect Mastenbroek is met duurzame materialen gebouwd: de dragende constructie van boomstammen, blankhouten kozijnen en een plafond van houtsnippers. Het gras op het dak en veel isolatie zorgen voor een laag energieverbruik. Een prachtige en duurzame plek. Paviljoen de Posbank verzorgt jouw heisessie, presentatie of vergadering. In ons Paviljoen komen jij en je collega’s tot rust en raak je geïnspireerd door het natuurschoon om je heen. Ons ervaren team denkt graag met je mee, de mogelijkheden zijn legio: Met mooi weer verplaatsen we jouw bijeenkomst naar ons royale terras (ook dé plek voor jouw lunch of borrel!)

KENMERKEN

Aantal personen 10-250
Aantal zalen 2
Capaciteit grootste zaal 15
Capaciteit terras 250
Website www.paviljoendeposbank.nl