Groningen

Groningen

In het noorden Nederland vind je bijzondere locaties, zoals Nederlands enige fulltime bioscoop DOT, Paviljoen Sterrebos en Groningermuseum. Laat je verrassen door ons horeca aanbod op onze locaties in Groningen.

Locaties

 

HUIS DE BEURS, Groningen

Een echte ontmoetingsplaats in het hart van de stad Groningen. Van oudsher, in een authentieke ambiance, een origineel ‘koffiehuis’.
U bent in Huis de Beurs van harte welkom voor een kopje koffie, lunch en diner maar ook voor besloten partijen of evenementen openen wij graag onze deuren.

KENMERKEN

Aantal personen 200
Aantal zalen 2
Capaciteit grootste zaal 100
Capaciteit terras 200
Website www.huisdebeurs.nl

Paviljoen Sterrebos, Groningen

Lokaal, eerlijk, eigenzinnig en met ingrediënten van het seizoen. Informeel tafelen, maar dan extreem goed. Dat is Paviljoen Sterrebos. Wij serveren een prachtige wijnselectie van bekende en onbekende parels – en als het even kan zit je op ons heerlijke terras. Chef Roy Grobben en zijn team kijken ernaar uit u van een waanzinnige culinaire beleving te voorzien!

KENMERKEN

Aantal personen 200
Aantal zalen 6
Capaciteit grootste zaal 200
Terras 50
Website www.paviljoensterrebos.nl/

DOT, Groningen

Onze ruim opgezette gastrobar is een heerlijke plek geschikt voor koffie, thee, lunch, een borrel of diner. Zie hoe onze chef de gerechten bereidt in de houtskool-gestookte Josper grill en luister naar achtergrond-muziek van onze DJ’s of live muzikanten.

Op de eerste etage is de foyer (met eigen bar) uitermate geschikt voor besloten evenementen, lezingen, vergaderingen en andere soorten bijeenkomsten, variërend van 10 tot 250 personen.

Op de tweede etage ligt de prachtige Dome, een adembenemende film- en theaterzaal, ingericht met 234 luxe stoelen. Wekelijks zijn er films en planetariumvoorstellingen geprogrammeerd, zowel in 2D als 3D.
Ook biedt de Dome ruimte voor sprekers, symposia, theatervoorstellingen en bands. De zaal is uitgerust met een high tech 3D digital geluidssysteem (60 speakers en 4 subwoofers) en beschikt over een RGB programmeerbaar verlichtingssysteem.

Afhankelijk van de opstelling is de maximale capaciteit van DOT 650 personen. Het sfeervolle terras buiten biedt nog eens plaats aan 200 extra gasten. In de zomermaanden verrijst grenzend aan DOT ook nog het door Lonely Planet geroemde sfeervolle stadsstrand van Groningen.

KENMERKEN

Aantal personen 650
Aantal zalen 1
Foyer 1
Capaciteit zaal 234
Capaciteit foyer 10-250
Capaciteit terras 200
Website www.dotgroningen.nl

]BITES & FLIGHTS, Eelde

Het restaurant is gelegen op het terrein van de luchthaven Groningen Airport Eelde.
De menukaart is zeer gevarieerd voor zowel de zakelijke gast als reizigers en wanneer u vliegtuigen wilt spotten ben u bij ons op het juiste adres. Ook voor een borrel of een heerlijk hapje, een vergadering of besloten partij bent u bij ons van harte welkom!

KENMERKEN

Aantal personen 350-400
Aantal zalen 1
Capaciteit grootste zaal 12
Capaciteit terras 180
Website www.bitesandflights.nl

RESTAURANT MENDINI, Groningen

In het MendiniRestaurant kunt u op een unieke locatie bij het Groninger  Museum koffiedrinken, lekker lunchen en borrelen in een bijzonder interieur dat ontworpen is door de Nederlandse ontwerper Maarten Baas.

Maarten Baas

De meubels in het MendiniRestaurant maken deel uit van Baas’ serie Clay. De tafels, stoelen, banken en lampen zijn gemaakt van synthetische klei en zijn met de hand ontworpen. Daarmee is ieder meubelstuk uniek.

KENMERKEN

Capaciteit grootste zaal500

Aantal personen restaurant 65
Aantal personen party 500
Aantal zalen 5
Capaciteit kleinste zaal 50
Terras 65
Website www.mendini.nl