Noord-Holland 

Een event in Mokum? Vermaat Partyservice is vaste eventpartner van verschillende zaken op de ArenA Boulevard.
Of verwonder je over de Amsterdamse kunst uit heden en verleden, verscholen achter een klein deurtje in de Kalverstaat, het Amsterdam Museum.

Locaties

 

ABSOLUTE TASTE, Amsterdam

Absolute Taste is gelegen in het hart van de Amsterdamse Atlas Arena. De centrale ligging, nabij de uitvalswegen en directe trein- en metroverbindingen naar de stad, maakt Absolute tot een perfecte ontmoetingsplek in Amsterdam Zuidoost.

 

Bij Absolute Taste kun je overdag vergaderen in een open ruimte, eet je een gezonde lunch met collega’s, nuttig je een snel diner voorafgaand aan je concert of voetbalwedstrijd of borrel je met vrienden of collega’s wanneer het zonnetjes schijnt op het terras.

KENMERKEN

Aantal personen 20-300
Aantal zalen 1 & groot terras
Capaciteit grootste zaal 200
Capaciteit terras 300
Website www.absolutetaste.nl

AMSTERDAM MUSEUM, Amsterdam

Het Amsterdam Museum is een verborgen parel in Amsterdam. Verscholen achter een klein deurtje in het midden van de Kalverstraat biedt het museum kunst uit het verleden en het heden met een Amsterdams tintje.

Het museum verrast met verschillende ruimtes en zalen met ieder eigen mogelijkheden. Een inspirerende lezing in het moderne auditorium, een sfeervol diner in de kleurrijke Schuttersgalerij, een intieme wijnproeverij in de gewelvenkelder of een knallend feest in het gezellige Amsterdamse Museumcafé Mokum. Te midden van het bruisende Amsterdam vind je een oase van rust op één van de binnenpleinen die uitermate geschikt zijn voor evenementen. Je kunt hier zelfs trouwen.

KENMERKEN

Aantal personen 10-350
Aantal zalen 4, 2 binnenpleinen
Capaciteit grootste zaal 16
Capaciteit terras 250
Website www.amsterdammuseum.nl

ARTIS Amsterdam

De oudste dierentuin van Nederland in hartje Amsterdam met het in 2013 volledig gerestaureerde Noord Paviljoen van de Ledenlokalen biedt verschillende ruimtes met een historische sfeer en moderne faciliteiten.

Kom samen tussen honderden sterren in de blauwe sterrenzaal, vergader in de intieme tijgerzaal of bewonder de onderwaterwereld in het monumentale aquarium tijdens een bijzonder diner.

KENMERKEN

Aantal personen 10-100
Aantal zalen 5en
Capaciteit grootste zaal 20
Capaciteit terras 100
Website www.artis.nl

Trattoria 3&20, Amsterdam

Zodra je deze zaak binnenstapt, gaat er een Mediterrane wereld voor je open. De geur van kruiden, vers gebakken brood en een kop koffie komen je tegemoet. Het keukenteam in het onlangs gerestylde grand café maakt ieder gerecht met dagverse producten. Vanuit de open keuken vertalen zij hun liefde voor eten naar jouw bord: van panini, pasta en focaccia, tot salade, cheese cake en een latte macchiato. Hier geef jij een presentatie, een borrel of geef je een knallend bedrijfsfeest.

KENMERKEN

Aantal personen 10-250
Aantal zalen 1
Capaciteit grootste zaal
 Capaciteit terras 250
Website www.uitinzuidoost.nl/grand-cafe-350/

GROLSCH CINE CAFÉ, Amsterdam

Waan je op de rode loper en middenin een karakteristieke Hollywood-filmset. In het Grolsch Cine Café bereidt de keukenbrigade voor jou en je gezelschap een thematisch diner in buffetvorm. Op steenworp afstand vind je Pathé ArenA. Het Grolsch Cine Café pak je dan ook mee voor of na je film. Het Grolsch Cine Café heeft een multifunctionele ruimte, Klein Tuschinski, ideaal voor een besloten lunch, diner of presentatie. Liever onder de mensen? Dan kunnen wij jouw borrel ook verzorgen in het restaurant aan de gezellige bar.

KENMERKEN

Aantal personen 10-250
Aantal zalen 2
Capaciteit grootste zaal 35
Capaciteit terras 250
Website www.uitinzuidoost.nl/grolsch-cine-cafe-2/

NEW YORK FILM ACADAMY CAFÉ, Amsterdam

In het voormalige Schipperscafé van de Beurs van Berlage vind je het New York Film Academy Café. Je waant je in New York; een moderne omgeving, gecombineerd met goed bewaarde originele kenmerken. Het Café brengt mensen uit alle hoeken van de wereld samen door middel van film, muziek en poëzie. Het Café versterkt de eeuwenoude culturele en economische relatie tussen wereldsteden Amsterdam en New York.
In het New York Film Academy Café serveren we New York in je glas en op je bord. De stoere en authentieke Amerikaanse keuken, gestoken in een modern jasje. In NYFA Café hangt een lekker sfeertje, een trendy omgeving met authentieke elementen. Hier voelt iedereen zich thuis. Schuif je aan bij één van de live muziekoptredens?

KENMERKEN

Aantal personen 10-250
Aantal zalen 2
Capaciteit terras 40
Capaciteit terras 250
Website www.nyfa-cafe.nl

VAN GOGH MUSEUM, Amsterdam

Stap in Van Goghs Wereld. Hier vind jij de kunst van Van Gogh terug in de ludieke gerechten en aankleding tijdens jouw diner, walking dinner of receptie in het schilderachtige decor. Jouw programma vullen we aan met een rondleiding door het museum of een bijzonder kunstthema. Sinds september 2015 betreed je het Van Gogh Museum via een spectaculaire glazen entree aan het Museumplein, een bijzondere plek voor jouw evenement.

KENMERKEN

Aantal personen 20-500
Aantal zalen 2
Capaciteit grootste zaal 100
Capaciteit terras 500
Website www.vangoghmuseum.nl

WORLD FASHION CENTER, Amsterdam

Ruim 40 jaar is het World Fashion Centre het meeting point voor de internationale modebusiness. Deze multifunctioneel inzetbare ruimte met industriële uitstraling ligt letterlijk in het epicentrum van de mode. Een evenementenlocatie boordevol creativiteit en met internationale allure. Hier kan alles, zoals (mode)beurzen, galadiners, tentoonstellingen, fashion shows, bedrijfsevents, conferenties, congressen en productlanceringen.

KENMERKEN

Aantal personen 12-17.000
Aantal zalen 12
Capaciteit grootste zaal 30
Capaciteit terras 17.000
Website www.ziggodome.nl

DE MEENT, Alkmaar

Sportcomplex De Meent is een multifunctionele (sport)voorziening van (inter)nationaal niveau, met diverse sporthallen, een ijsbaan en ijshal, een evenementenhal en meerdere vergader-, opleidings- en ontmoetingsruimtes. Combineer de verschillende ruimten met elkaar en geef jouw evenement (sportieve) glans.

KENMERKEN

Aantal personen 10-1.500
Aantal zalen 11
Capaciteit grootste zaal 10
Capaciteit terras 1.500
Website www.demeentalkmaar.nl

HUB HILVERSUM BEACHCLUB, Hilversum

HUB is een échte Beachclub, niet aan zee maar aan de blusvijver op het Media Park in Hilversum. Het pand ziet eruit als een echte strandtent, met een heerlijk terras en felle kleurtjes! HUB leent zich met haar grote terras uitstekend voor verjaardagen, (netwerk)borrels en BBQs tijdens de warmere dagen van het jaar.

KENMERKEN

Aantal personen 10-200
Aantal zalen 1
Capaciteit grootste zaal 20
Capaciteit terras 200
Website www.hubbeachclub.nl

BERNIE’S BAR & KITCHEN, Zandvoort

Op de vernieuwde pits van Circuit Zandvoort ligt Bernie’s, het nieuwe restaurant met uitzicht over de befaamde Tarzanbocht. Een plek van voelbare historische betekenis, maar dan met een nieuwe en verbeterde formule. Bernie’s is de ideale uitvalsbasis tijdens evenementen op en rondom het circuit, maar ook uitermate geschikt als stand-alone locatie voor diners, presentaties en vergaderingen.

KENMERKEN

Aantal personen 10-1.500
Aantal zalen 3
Capaciteit grootste zaal 150
Capaciteit terras 1.500
Website www.bernies.nl

BERNIE’S BEACH CLUB, Zandvoort

Voor vakantie in eigen land kies je deze zomer Bernie’s Beach Club als bestemming, gelegen aan de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Met een eigen parkeerterrein, ligbedden en een privézwembad geniet je er van het seizoen. Bernie’s leent zich voor borrels en feestelijke evenementen met een zomerse invalshoek, bijvoorbeeld in combinatie met activiteiten op het circuit of het strand.

KENMERKEN

Aantal personen 10-600
Aantal zalen 1
Capaciteit grootste zaal 50
Capaciteit terras 600
Website www.bernies.nl