Utrecht

In hartje Nederland vind je bijzondere locaties, zoals het historische landgoed Nyenrode en het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Of je kiest voor de treinen in het Spoorwegmuseum of de uitgebreide mogelijkheden van Expo Houten.

Locaties

 

NYENRODE BUSINESS UNIVERSITEIT, Breukelen

Landgoed Nyenrode ligt midden in een prachtig landschap en heeft een bijzondere historische uitstraling. De mogelijkheden zijn hier legio, van hedendaagse moderne vergaderfaciliteiten tot romantische kasteelzalen voor jouw diner of huwelijk.

KENMERKEN

Aantal personen 2-700
Aantal zalen 40
Capaciteit grootste zaal 320
Capaciteit terras 130
Website www.nyenrodehospitality.nl

SPOORWEGMUSEUM, Utrecht

Wanneer je het Spoorwegmuseum betreedt, begeef je je in een andere wereld. Nostalgie en avontuur vormen het decor van jouw bijeenkomst. In het museum staat ‘beleving’ centraal. Wij staan voor jouw gasten klaar om deze beleving een invulling te geven met onze culinaire verwennerijen in deze unieke ambiance. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je de bijzondere wereld van de treinen.

Ga met de hele zaak op een ander spoor!

KENMERKEN

Aantal personen 10 – 2.500
Aantal zalen 18
Capaciteit kleinste zaal 20
Capaciteit grootste zaal 2.500
Website www.spoorwegmuseum.nl

NATIONAAL MILITAIR MUSEUM, Soesterberg

Het Nationaal Militair Museum vind je op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Te midden van een enorme historische collectie vertelt het museum het verhaal van de krijgsmacht in het verleden, het heden en in de toekomst. Tussen de levensgrote voertuigen worden jouw gasten geprikkeld en verrast. Het industriële open karakter met zijn rechte lijnen en donkere kleuren wordt doorgevoerd in de styling van jouw ontvangst en presentatie van de culinaire invulling.

KENMERKEN

Aantal personen 10-2.500
Aantal zalen 12
Capaciteit kleinste zaal 10
Capaciteit grootste zaal 600
Website www.nmm.nl

EXPO HOUTEN, Houten

Een congres, beurs of evenement helemaal in jouw stijl? Dat kan bij Expo Houten. De kracht ligt bij het kleine en betrokken team van ervaren mensen, de flexibiliteit, de onbegrensde mogelijkheden van de locatie en de gratis parkeerplaatsen en goede bereikbaarheid. Elke zaal of beurshal is zo omgetoverd naar jouw stijl.

KENMERKEN

Aantal personen 8-3000
Aantal zalen 13
Capaciteit kleinste zaal 12
Capaciteit grootste zaal 3.000
Website www.expohouten.nl