Zuid-Holland

Laat je verrassen door de locaties in de bedrijvige provincie Zuid-Holland. Snuif de kunst en cultuur in Panorama Mesdag of de Kunsthal. Waan je in de Rotterdamse gloriedagen in Engels of geniet van de natuur in Roest, bij Golfbaan Bentwoud.

Locaties

 

GOLFBAAN BENTWOUD, Benthuizen

Happen en tappen bij Golfbaan Bentwoud betekent genieten in de prachtig groene omgeving. Uiteraard kun je gebruik maken van de golffaciliteiten. We bieden een op maat gemaakt golfprogramma voor de ervaren en onervaren golfer. Deze dag sluit je af met een borrel of een diner. Restaurant Roest, met al haar faciliteiten, is de perfecte uitvalsbasis tijdens jouw sportieve en gezellige dag.

KENMERKEN

Aantal personen 10-300
Aantal zalen 3
Capaciteit grootste zaal 14
Capaciteit terras 150
Website www.golfbaanbentwoud.nl

ENGELS, Rotterdam

Een combinatie van Rotterdamse allure en nuchterheid, dát is Engels, gelegen in het Groot Handelsgebouw. Bar brasserie Engels en meeting & conference center Engels vormen samen the place to meet Rotterdam. De chefs verrassen jou en jouw collega’s, relaties of vrienden met gerechten uit de Rotterdamse gloriejaren, gestoken in een eigentijds jasje.

KENMERKEN

Aantal personen 2-350
Aantal zalen 23
Capaciteit grootste zaal 6
Capaciteit terras 350
Website www.engels.nl

TOPSPORTCENTRUM, Rotterdam

Trek een sprintje naar The Final, het sportcafé in de kleurrijke omgeving van Topsportcentrum Rotterdam. Jog langs de talloze zalen die perfect zijn voor grote sportevenementen, wedstrijden, trainingen, bedrijfstoernooien en sportclinics. De moderne sportieve stijl vormt het uitgangspunt voor onze culinaire invulling. Vers, gezond en vooral heel lekker!

KENMERKEN

Aantal personen 10-3.000
Aantal zalen 10
Capaciteit grootste zaal 40
Capaciteit terras 2.400
Website www.topsportcentrum.nl

KUNSTHAL, Rotterdam

Het iconische gebouw, ontworpen door de befaamde architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoeting.

Het kleurrijke auditorium is ideaal voor forumdiscussies, lezingen, audiovisuele presentaties, kleine voorstellingen, concerten en zelfs huwelijken. Het aangrenzende Kunsthalcafé is groot, ruim en ontspannen, precies wat je nodig hebt na het cultuursnuiven, want uiteraard is jouw evenement te combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen.

KENMERKEN

Aantal personen 20-350
Aantal zalen 2
Capaciteit grootste zaal 120
Capaciteit terras 350
Website www.kunsthal.nl

NATURALIS, Leiden

Naturalis Leiden, waar vroegere tijden herleven, combineert functionaliteit met een moderne inrichting. Zo vind je er het Pesthuis, een rijksmonument uit 1661 dat fungeert als entree van Naturalis. De binnenplaats is een wel heel bijzondere feestlocatie. Hier kun jij naar hartenlust borrelen, dansen en barbecueën in combinatie met het gebruik van het statige Auditorium of het sfeervolle restaurant.

KENMERKEN

Aantal personen 10 – 2.000
Aantal zalen 5
Capaciteit grootste zaal 25
Capaciteit terras 175
Website www.naturalis.nl

RIjKSMUSEUM VAN OUDHEDEN, Leiden

In hartje Leiden vind je dit nationale centrum voor archeologie, gevestigd in een monumentaal herenhuis, In de majestueuze Tempelzaal pronkt een authentieke, praktische Leemanszaal, waar je slechts een paar stappen verwijderd bent van het museumcafe.

KENMERKEN

Aantal personen 10-400
Aantal zalen 2
Capaciteit grootste zaal 20
Capaciteit terras 300
Website www.rmo.nl